Pc-EHBO, computerhulp en reparatie

 
virus of andere malware verwijderen

 

 

Virus verwijderen


 

In onze moderne maatschappij zijn woorden als (computer) virus, spamfilter, keylogger en een trojan horse inmiddels gemeengoed geworden. Waar een virus ooit begon als een onschuldig grapje van studenten is het vandaag de dag tot een daadwerkelijke bedreiging geworden. Vooral nu het Internet zover in onze maatschappij is geintegreerd dat we niet meer zonder zouden kunnen leven.

Beveiligingspakketten zijn er in overvloed. Bedenk wel dat de grootste veiligheid ligt in u zelf en een verantwoord gebruik van uw computer. Een virusscanner heeft de functie van een vangnet maar is nooit iets om op blind te varen.

Waar u vragen heeft over de gevaren van Internet, de beveiliging van uw computer en uw netwerk, de te nemen maatregelen of het verwijderen van ongewenste software kan Pc-EHBO u helpen.

Als u geplaagd wordt door een virus of andere programma's die zonder uw medeweten op uw computer zijn terechtgekomen, neemt u dan contact met ons op. Dergelijke programma's worden doorgaans aangeduid als virus, malware, adware, trojan horse, worm e.d. Pc-EHBO kan alle ongewenste software die ten onrechte op uw computer aanwezig is van uw computer verwijderen.

  

 

 

 
 
 
Pc-EHBO

Bel!
010 - 4718793