Pc-EHBO, computerhulp en reparatie

 
 

 

Over Pc-EHBO

 

Pc-EHBO bestaat al sinds 2004. In dat jaar zijn we van start gegaan met een inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Het bedrijf Pc-EHBO was toen nog klein en we begonnen voorzichtig met een paar klanten via advertenties in lokale kranten. Door de jaren heen hebben we ons klantenbestand opgebouwd. Gewoon door het constant blijven leveren van een perfecte service, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Alle klanten die wij voor het eerst ontmoeten blijven bij ons terug komen. Ieder jaar verschijnen er advertenties van Pc-EHBO in diverse media, van krant tot website.

Met een universitaire opleiding Informatica als uitgangspunt heeft onze kennis zich in de afgelopen jaren fors ontwikkeld. We hebben nu een jarenlange ervaring in dit werk. De werkplaats is stelselmatig gegroeid met gereedschap, meetapparatuur en software. Altijd slagen we er in om uw problemen op te lossen. Dat houden we graag zo.

We zijn klein en dus ook heel flexibel, we komen echt met maatwerk dat heel nauwkeurig op uw situatie is aangepast. Bovendien is onze benadering heel erg klantvriendelijk en servicegericht. Behalve dat we niet tevreden zijn voordat ons werk voltooid is, zijn we ook niet tevreden voordat u dat bent.

Durft u het aan om contact met ons op te nemen? We verwelkomen u graag als klant en we zullen u niet in de steek laten.

Wij zijn tot uw beschikking,

ir. F. van Schie, oprichter en voorman van Pc-EHBO

  

 

 

 
 
 
Pc-EHBO

Bel!
010 - 4718793