Pc-EHBO, computerhulp en reparatie

 
Uw eerste hulp bij computerproblemen, onze auto

 

Hoe werkt 't?

 

Pc-EHBO is gevestigd in Vlaardingen en we werken meestal in de regio Vlaardingen, Rotterdam en omstreken maar we kunnen u in principe binnen de gehele provincie Zuid-Holland van dienst zijn. We zijn op verzoek van een bezoeker van deze website zelfs wel eens naar Woudrichem gereden (net in Brabant). En het probleem, Windows startte niet meer op, is uiteraard ter plaatse uit de wereld geholpen.

Soms kunnen we met uw hulp een probleem door de telefoon oplossen. Als dat mogelijk is doen we dat ook. Maar ervaring leert dat als de problemen wat ingewikkelder worden, telefonische assistentie al heel snel niet meer lukt.

Er zijn dan twee mogelijkheden:

  1. Ofwel we schatten in dat uw probleem niet overdreven ingewikkeld is en komen volgens afspraak bij u thuis. Daar kunnen we dan zelf zien wat er niet goed gaat en dat probleem direct verhelpen.

  2. Ofwel we schatten in dat het probleem niet op economische wijze ter plaatse verholpen kan worden en we doen een voorstel, gepaard met een offerte, om uw computer in onze eigen werkplaats na te kijken. We hebben daar veel meer mogelijkheden tot onze beschikking en we kunnen daar ook efficienter werken. We zorgen er dan altijd voor dat uw computer zo snel mogelijk weer bij u terug is.

Op grond van wat u ons verteld doen wij een voorstel voor mogelijkheid 1 of 2. Uitgangspunt is voor Pc-EHBO altijd dat u zo snel mogelijk geholpen word. We weten precies hoe we dat kunnen realiseren. Uiteraard heeft u daar zelf een stem in, want we doen niets zonder overleg met u. Samen komen we er wel uit.

Offertes tot een bedrag van ca. € 200,- worden in de praktijk meestal mondeling gedaan. Dat werkt altijd prima. Boven dat bedrag maken we vooraf een offerte op papier. Het is echter altijd mogelijk om toch vooraf een offerte op papier te krijgen als u dat op prijs stelt. Betaling geschied normaalgesproken achteraf per giro of bank. Daarnaast kunt u ook contact betalen als dat uw voorkeur heeft.

  

 

 

 
 
 
Pc-EHBO

Bel!
010 - 4718793