Pc-EHBO, computerhulp en reparatie

 
Problemen met Windows

 

 

Windowsproblemen

 

Leiden problemen met uw Microsoft Windows besturingssysteem er toe dat uw computer onverwachte foutmeldingen geeft, helemaal niet meer reageert of zelfs steeds uit zichzelf opnieuw opstart?

Of is uw computer tegenwoordig veel trager geworden dan hij vroeger was en duurt het opstarten van de computer steeds langer?

Mogelijk wil uw computer zelfs helemaal niet meer opstarten en blijft het beeldscherm gewoon zwart. Of het is juist blauw met witte letters.

Pc-EHBO kan ervoor zorgen dat al deze problemen opgelost worden in alle versies vanaf Windows XP. En nog heel veel andere denkbare storingen, we zijn er heel wat tegengekomen in de acht jaar dat we bestaan. We kunnen dat zowel bij u thuis doen als in onze werkplaats. Over werkzaamheden bij u thuis vind u meer informatie op onze pagina "Hulp aan Huis".

In onze werkplaats doen we de dingen die erg tijdrovend zijn. Het is dan niet economisch om er steeds bij te moeten blijven zitten wachten. Meestal is dit het geval als het opnieuw installeren van Windows aan te raden is. Zodat alles gewoon weer schoon en fris is. Uw data blijft daarbij gegarandeerd bewaard.

  

 

 

 
 
 
Pc-EHBO

Bel!
010 - 4718793